Ministrul Muncii, Marius Budăi, a întors spatele de 1 Mai tocmai celor care muncesc

Ministrul PSD al Muncii, Marius Budăi, este disperat după imagine, dar astăzi este protagonistul unei gafe de proporții ceea ce demonstrează că habar nu are de ceea ce se întâmplă dincolo de bara din față.

În fiecare an, peste 90 de ţări din întreaga lume, inclusiv România, marchează la 1 Mai Ziua internaţională a muncii, Ziua muncii sau Ziua internaţională a muncitorilor. Numai că anul acesta, pentru Guvernul României, dar mai ales Ministerul Muncii condus de Marius Budăi, nu există ziua internațională a muncitorilor.

Practic, ministrul Muncii, Marius Budăi n-a catadicsit să trasmită măcar un mesaj fie printr-un comunicat de două rânduri sau pe Facebook pentru românii care muncesc în țară sau în străinătate. Adică, mai pe românește, ministrul Muncii le-a dat flit celor care muncesc. Trebuie precizat că ziua de 1 Mai este zi nelucrătoare în cele mai multe state, între care şi România. La noi în ţară, ziua de 1 Mai a fost marcată începând din 1890, prin organizarea de petreceri câmpeneşti. În 1945, la Bucureşti, au avut loc primele demonstraţii muncitoreşti iar ultimele s-au desfăşurat în 1971. Astăzi, este sărbătorită prin concerte, ieşiri la iarbă verde sau diverse activităţi festive.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...