Ministrul Nicolae Ciucă vrea să-și impună finul la șefia Spitalului Militar Central „Dr. Carol Davila”

Ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, vrea să dovedească că este un naș responsabil și grijuliu cu finii săi și, ca atare, unuia dintre ei vrea să-i facă de Paște un cadou surpriză.

Potrivit informațiilor noastre, ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, vrea să-l demită pe directorul general al Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” din București, generalul maior Florentina Ioniță-Radu și în locul acesteia să fie impus un fin de al său.

Este vorba de actualul director al Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” București, generalul de brigadă dr. Florin Oancea.

Numai că Oancea, în afara faptului că este finul lui Ciucă, s-a remarcat în domeniul medical decât prin faptul că a încasat foarte mulți bani medic al unor echipe handbal, fiind și în prezent la CSM București, și ca ortoped la un spital privat din Capitală.

Interesant este faptul că Oancea nu a acordat niciodată asistență medicală sportivilor și antrenorilor de la CSA Steaua București pentru că acolo ar fi prestat pe gratis, fiind medic militar, adică doar în cadrul soldei militare lunare.

Ca un naș grijuliu, imediat după ce a ajuns ministru al Apărării în cabinetul Orban, Nicolae Ciucă și-a impus finul la șefia Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” din București, deși acesta este paralel de cercetarea medicală și mai ales de microbiologie.

În plus, nașu` Ciucă a avut grijă să mai pună o stea pe umărul finul Oancea, așa că acesta este acum general de brigadă în Armata Română.

5 COMENTARII

  1. Da și e absolvent al Cursului post universitar de conducere strategica în domeniul informații pentru apărare, curs care ia dat dreptul sa fie făcut general, curs ținut ilegal într-o unitate a DGIA nu în UNAp… Dar la presiunea celor în drept s-a desfășurat fără respectarea normelor de combate covid la acea vreme…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...