Ministrul Simona Bucura-Oprescu: „Facem tot ce ține de noi ca să nu mai avem căminele groazei”

Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura- Oprescu, a clarificat, în exclusivitate, pentru PUTEREA ce s-a făcut și ce trebuie făcut ca în țara noastră să nu mai fie cămine ale groazei.

Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura Oprescu, a declarat în exclusivitate la Dialogurile Puterii că: „În România, încă mai găsim nereguli, deficiențe la furnizorii de servicii sociale, dar nu atât de grave ca cele pe care le știm. De aceea, acești furnizori ar trebui să înțeleagă că devin furnizori de servicii sociale nu pentru profit, ci pentru că înțeleg și partea de umanitate”. Totodată, ministrul Muncii a mai precizat că „am venit cu instrumente noi: Registrul electronic al furnizorilor de servicii sociale și Registrul electronic al beneficiarilor unor asemenea servicii…”. La întrebarea dacă mai există cămine ale groazei, Simona Bucura Oprescu a declarat: „Răspunsul meu tranșant este că facem tot ce ține de noi ca să nu mai avem căminele groazei”.
Multe alte informații despre pensii, inechități sociale, cămine pentru bătrâni, buget, aflați, în seara aceasta pe Puterea.ro, de la ora 18.00, din interviul Simonei Bucura Oprescu la Dialogurile Puterii.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole