Ministrul Tanczos Barna a „umflat” organigrama Ministerului Mediului cu peste 100 de posturi

Cu câteva zile înainte de Crăciun, ministrul UDMR al Mediului, Barna Tanczos, a ”umflat” bordul de conducere al ministerului cu secretar de stat, dar și organigrama cu peste 110 posturi.

Conducerea Ministerului Mediului s-a dublat în ultimii ani

Ministrul UDMR al Mediului, Apelor și Pădurilor, Barna Tanczos, a promovat în Guvern, și, ulterior, s-a aprobat prin Hotărârea nr. 1534 din 19 decembrie 2022, ca ”numărul maxim de posturi aprobat Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor este de 591, exclusiv demnitarii și posturile aferente cabinetului ministrului”.

Asta înseamnă că numărul angajaților va crește de la 484 câți era stipulați prin Hotărârea Guvernului nr. 43/2020 la 591, adică cu 107 de angajați. De ce? Nimeni nu știe și nu există motivare oficială.

Mai mult, Barna Tanczos a ”umflat” și echipa de conducere a ministerului prin înființarea celui de al șaselea post de secretar de stat, se pare pentru UDMR. Practic, de acum înainte conducerea Ministerului Mediului va avea 11 zece persoane, adică un ministru, șase secretari de stat și patru înalți funcționari publici-un secretar general adjunct și trei secretari generali adjuncți.

Și când te gândești că acest minister avea doar un ministru, trei secretari de stat și un secretar general, iar acum numărul șmecherilor din conducere s-a dublat? De ce oare?

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...