Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, primul pas pe lângă Camera Deputaţilor

Biroul Politic Naţional al PNL, întrunit în şedinţă duminică, 18.10.2020, a validat candidaturile la alegerile parlamentare din data de 06.12.2020 printre care şi lista PNL Dolj pentru Camera Deputaţilor şi Senat.

Lista PNL Dolj pentru Senat este deschisă de ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ionel Ciucă, urmat de actualul senator Mario Oprea.

La deputaţi, lista este deschisă de preşedintele PNL Dolj, Ştefan Stoica, omul de încredere al fostului ministru al Transporturilor, Radu Berceanu, acesta fiind urmat de deputatul Nicolae Giugea şi surprinzător ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe.

La alegerile din 2016, PNL a obţinut la Dolj două locuri de deputat, ceea ce ar însemna că ministrul Ionuţ Stroe, botezat „Chiloţel” de angajaţii din MTS după ce a apărut în chiloţi într-un interviu televizat, s-ar putea să rămână în afara Camerei Deputaţilor.

Nu trebuie omis faptul că premierul Ludovic Orban l-a dorit ministru al Tineretului şi Sportului pe amicul său de la Buzău, Cristinel Romanescu, dar s-a văzut nevoit să-l numească pe Ionuţ Stroe după ce s-a întors de la Cotroceni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole