Ministrul UDMR al Mediului, Barna Tanczos, a mușamalizat scandalul schimbărilor ilegale a peste 20 de directori din sistemul silvic

Ministrul UDMR al Mediului, Apelor și Pădurilor, Barna Tanczos, demonstrează pe zi ce trece că principala preocupare este să mușamalizeze toate scandalurile de corupție declanșate în ograda sa, iar PUTEREA va demonstra în perioada următoare care sunt acestea și cum s-au mușamalizat.

Scandalul Gelu Puiu îngropat de Barna Tanczos

Unul dintre cele mai răsunătoare scandaluri de corupție din acest an este cel al „campaniei de șantaj” coordonată și orchestrată de la vârful Ministerului Mediului de către fostul secretar de stat Gelu Puiu.

Acesta s-a lăudat în fața apropiaților că a schimbat peste 20 de directori din sistemul silvic prin aceeași metodă: amenințându-i cu controale care sigur vor descoperi o neregulă.

Mai departe, Gelu Puiu îi raporta ministrului Costel Alexe, care se interesa dacă funcțiile din țară au fost eliberate. Ulterior acestor înregistrări, Gelu Puiu a demisionat din funcția de secretar de stat.

Trebuie subliniat că acesta a fost inițial omul susținut și promovat de baronul liberal de Suceava Gheorghe Flutur, dar care în guvernul Cîțu a fost preluat și susținut de liderul PNL Neamț, Mugurel Cozmanciuc, finul baronului liberal Relu Fenechiu.

Însă ceea ce se știe mai puțin este faptul că in ziua declanșării acestui scandal, 19 aprilie 2021, ministrul Barna Tanczos a trimis un reprezentant al său din minister la Regia Națională a Pădurilor-Romsilva care a ridicat toate documentele privind schimbările celor peste 20 de directori din domeniul silvic.

De atunci, au trecut mai bine de trei săptămâni și documentele zac într-un birou de la Ministerul Mediului și nimeni nu se atinge de ele din dispoziția lui Barna Tanczos.

Așadar, ministrul UDMR al Mediului a pus batista pe țambal și, astfel, scandalul angajărilor ilegale din domeniul silvic a fost îngropat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...

„Sănătate, pace, bucurie și prosperitate”: Mesajul premierului Nicolae Ciucă, cu prilejul...

Premierul Nicolae Ciucă a adresat un mesaj cu prilejul intrării în luna postului Ramadan: „Musulmanii din România reprezintă un autentic model de Islam moderat,...