Mircea Dinescu pleacă de la TVR: „M-am săturat să fiu acuzat că sunt plătit din banii poporului”

Mircea Dinescu va face „Poezie şi delicateţuri” în altă parte, plecarea lui de a postul național de televiziune fiind iminentă.

Dinescu realiza la TVR cea mai mare audiență cu emisiunea sa, fiind depăsit doar de Iuliana Tudor.

Am renunţat, din diverse motive, inclusiv financiare, la colaborarea cu TVR. Din luna martie mă voi muta la Prima TV, dar până atunci îmi voi lua la revedere participând încă de două ori la emisiunea lui Ionuţ Hristache.

Într-un fel, m-am săturat să tot fiu acuzat că sunt plătit din banii poporului. Că sug banii publici”, a spus Mircea Dinescu în exclusivitate pentru playtech.ro.

Dinescu a mai precizat că noul format al emisiunii lansată în urmă cu 15 ani va însemna mai puţină politică şi mai multă poezie.

1 COMENTARIU

  1. Pentru că Timișoara dăduse semnalul începerii Revoluției . Fraților, cu TVR-1 si TVR-2 am învins! De astăzi, toată lumea mănâncă ce mi se scoală si ce mi se cere. Mircea Dinescu, a reușit să preia controlul din nou asupra emisiei TVR-1.

    Știa-ți că: Rromânul Mircea Dinescu este un mare iubitor si adept al Rromilor ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...