Mircea Geoană a început campania electorală pentru 2024 în PSD

Fostul lider PSD, Mircea Geoană, aflat în prezent pe funcția de secretar general adjunct NATO, a început deja într-un mod inedit campania electorală pentru alegerile prezidențiale din 2024.

Mircea Geoană crede deja că este cel mai potrivit să fie președintele României, fapt pentru care a și început campania electorală pentru 2024. De ceva timp, fostul lider PSD a contactat pe mai mulți foști lideri ai partidului condus acum de Marcel Ciolacu solicitându-le să-l susțină să fie candidatul PSD pentru alegerile prezidențiale din 2022.

Interesant este faptul că Mircea Geoană a cerut să fie susținut tocmai de o serie de foști lideri PSD, mulți din sudul țării, pe care chiar el îi mazilise când era la butoanele partidului. Tupeu nu glumă! ”Prostănacul” nu se dezminte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...