Mircea Geoană se visează candidatul PSD și… PNL pentru Palatul Cotroceni

Actualul secretar general adjunct NATO, Mircea Geoană, vrea cu orice preț să fie președintele României din 2024, fapt pentru care a început deja campania de căutare de susținători.

De ceva timp, Mircea Geoană a început campania de căutare a susținătorilor pentru candidatura sa la alegerile prezidențiale din 2024. A început prin contactarea unor foști lideri PSD cum ar fi Ioan Rus, Mircea Pașcu, Niculae Bădălău, Viorel Hrebenciuc, Șerban Mihîilescu, Cătălin Voicu, Gabriel Oprea sau Marian Oprișan în vederea susținerii candidaturii sale, dar promisiunile acestora au fost cam ”subțiri”.

Ca atare, Geoană a trecut la intervievarea actualilor lideri PSD, dar nici de la aceștia n-a primit asigurări de susținere. Însă, potrivit informațiilor noastre, Mircea Geoană a recurs la o altă modalitate de a găsi susținători în rândul liberalilor aflați acum în alianță cu PSD.

Practic, Mircea Geoană le-a cerut unor lideri liberali să-l susțină argumentând că va fi susținut și de PSD și. astfel, o să fie candidatul unic al celor două partide că vezi… Doamne așa vrea partenerul strategic al României.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...