Mircea Sandu și boala necruțătoare cu care se luptă de multă vreme

Fostul șef al FRF se luptă de mulți ani cu cancerul care a recidivat. Fostul șef al Federației Române de Fotbal a reușit să învingă de două ori până acum cumplita boală. 

 Într-o reacție în presă, Mircea Sandu a explicat că este optimist și nu își face griji.

„Boala asta o învingi în primul rând psihic. Eu sunt un luptător pentru că iubesc viața. În trecut, fostul șef FRF a mărturisit că tratamentul presupune costuri foarte ridicate pentru un om de rând”, spune fostul șef al fotbalului românesc.

„E a treia oară. Sunt acasă, în București, dar plec la Nisa, peste două zile. Trebuie să țin boala sub control. Haideți să vă spun ceva, dacă iei cancerul din pripă și te tratezi bine, de la început, apoi urmezi întocmai sfaturile oncologului, cancerul nu mai are putere să fie devastator. Eu sunt optimist, nu-mi fac griji. Sunt ca și până acum. Boala asta o învingi în primul rând psihic, nu trebuie s-o lași să te doboare. (…) Nu am nicio teamă. Trebuie să ai capul limpede, ca să învingi boala asta. Îmi continui tratamentul cu rigurozitate, iau pastile, e totul OK. Eu sunt un luptător, vreau să lupt în continuare, pentru că iubesc viața”, a declarat Mircea Sandu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...