Mirel Rădoi: Ne gândim la meciul cu Islanda și ca la o partidă de 120 de minute

Selecţionerul Mirel Rădoi a declarat că nu îl îngrijorează faptul că tricolorii nu au primit încă toate rezultatele testelor pentru coronavirus, iar pregătirile pentru meciul cu Islanda continuă “la fel”. Rădoi a declarat și că islandezii au avantajul unui tehnician foarte experimentat.

“Nu avem nicio problemă, planurile noastre pentru partida de mâine continuă la fel, noi ne-am făcut treaba, suntem prezenţi, autorităţile ne-au primit foarte bine în aeroport, ne-au făcut testele. Probabil că se întârzie că au fost făcute târziu aseară. Chiar nu sunt îngrijorat. Sunt toţi jucătorii valabili pentru antrenament. Toţi jucătorii sunt la fel de conectaţi, suntem pozitivi, suntem încrezători, toţi băieţii au reacţionat foarte bine. E clar că mâine seară va fi o partidă dificilă şi aici m-aş referi puţin la banca tehnică, un antrenor care s-a apucat de fotbal atunci când eu m-am născut. A fost 7 ani la naţionala Suediei. Islanda e echipa gazdă şi are un avantaj şi pe banca tehnică are avantaj tot Islanda. E un antrenor cu mare experienţă, cu mare personalitate, care îşi arată la fiecare meci capacităţile tactice. În momentul de faţă competitivitatea între jucători pe posturi este foarte ridicată”, a spus Rădoi.

El a precizat că în acest moment are în cap probabil jumătate din echipa de start. “Avem mai multe planuri de joc, vom aborda într-un fel meciul, dar trebuie să ne gândim că este şi o partidă de 120 de minute”, a mai afirmat tehnicianul.

Meciul Islanda – România, din semifinala barajului de calificare la Euro-2020, va avea loc joi, de la ora 21.45.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

După ce a „încasat” 13 ani de închisoare, celebrul Mihail Boldea...

Mihail Boldea a redevenit avocat. Vă aduceți aminte, desigur, de Mihail Boldea, fostul deputat PDL urmărit internațional după ce a fugit din țară, pe...

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...