Mirel Rădoi, un car de nervi după meciul cu Hapoel Beer Sheva: „Nu accept lucruri care afectează echipa, performanţa şi atmosfera”

Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Mirel Rădoi, a declarat joi seară, după meciul cu Hapoel Beer Sheva, scor 1-1, că este foarte supărat pe Paul Papp, care a fost eliminat la pauză, după ce a avut o altercație cu un adversar, pe tunelul care duce la vestiare.

Trebuia să intrăm la pauză în avantaj cel puţin cu un gol şi cred eu că am arătat că merităm să jucăm în grupele Conference League. După aceea a venit la pauză un moment neaşteptat, acea eliminare a lui Papp şi a trebuit să ne gândim la alte soluţii pentru repriza a doua. Din păcate ei au reuşit să deschidă scorul, însă apoi mă bucur că jucătorii au profitat de spaţiile libere lăsate de ei şi am beneficiat de acel penalty şi acea eliminare. A fost un meci echilibrat, dar acel eveniment provocat de Papp nu avea ce să caute. Pentru că per ansamblu am fi meritat să câştigăm, chiar dacă pe final am fi putut şi pierde. Nu mă mulţumeşte rezultatul final pentru că eliminarea lui Papp a fost pur şi simplu un cadou.
Cu exactitate nu ştiu ce s-a întâmplat la pauză (n.r. – pe tunelul spre vestiare), dar arbitrul de rezervă mi-a zis că Paul Papp a fost eliminat pentru comportament violent. Sunt foarte supărat pe Paul pentru că nu e un incident în timpul meciului, pentru că putea să ia roşu pentru un fault de ultim apărător, cumva în beneficiul echipei. Dar astfel de gesturi nu sunt de acceptat pentru nimeni, nu doar pe el. Eu nu accept lucruri care afectează echipa, performanţa şi atmosfera din cadrul grupului. Vom stabili şi o amendă, şi nu câteva sute de euro, vom vedea, o vom stabili împreună cu conducerea clubului”, a spus tehnicianul.

„Calificarea se joacă în retur, aşa cum am spus şi înainte de meci. Dacă rămâneam azi 11 la 11 cred că am fi luat o opţiune serioasă, pentru că după cum a arătat prima repriză nu ştiu dacă adversarii ar fi rezistat până la final fără să primească gol. Ei 45 de minute nu au mişcat”, a mai spus Mirel Rădoi.

Manşa secundă va avea loc pe 25 august, la Beer-Sheva, de la ora 20:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...