Misterul tragediei de la Ferma Dacilor: Patronul Cornel Dinicu chemat la audieri în timpul înmormântării fiului său

Publicat: 30 dec. 2023, 17:20, de Ovidiu Zară, în Dezvăluiri , ? cititori
Misterul tragediei de la Ferma Dacilor: Patronul Cornel Dinicu chemat la audieri în timpul înmormântării fiului său

O nouă turnură dramatică în ancheta privind tragedia de la Ferma Dacilor a adus patronul Cornel Dinicu în fața autorităților, fiind chemat la audieri chiar în timpul inmormântării fiului său. Se pare că există cinci mandate de aducere emise, iar surse sugerează că acesta ar putea fi reținut și ulterior arestat.

Update 17.20: Conform unor dezvăluiri de ultimă oră pentru Ziarul Puterea, lemnul folosit pentru construcția întregului complex era ignifugat cu substanțe speciale pentru a împiedica arderea.

Tragedia s-a consumat în casa privată a patronului, unde, potrivit informațiilor, nu existau camere de cazare, ci doar spații rezervate locuirii. Cinci tineri, printre care și fiul generalului și prietena acestuia, au găsit sfârșitul în acea locuință, unde focul s-a declanșat în mod inexplicabil.

De altfel, toți care au pierit în incendiu se aflau în locuința proprie a patronului, ci nu în complexul de cazare.

Un element cheie în investigație este faptul că, la ora 05:40, cineva a ieșit din locuință, iar la ora 06:00 întregul complex era cuprins de flăcări. Desi existau instalații de stingere, acestea nu au funcționat așa cum era de așteptat. Surprinzător, nu s-a înregistrat nicio confruntare sau scandal anterior incendiului.

Patronul Cornel Dinicu, în ciuda afirmațiilor inițiale privind o posibilă mână criminală, nu își poate explica rapiditatea cu care focul s-a răspândit, mai ales că centrala era nouă.

Detalii tulburătoare ies la iveală în privința celor trei tineri care au murit, inclusiv băiatul generalului și prietena acestuia, cazați în camerele de locuit. Se pare că cadavrul lui Pif, unul dintre cei decedați, a fost descoperit ars, dar analizele ADN nu au putut fi efectuate pe unul dintre băieții săi.

Informații ulterioare indică faptul că Luca, băiatul lui Pif, a încercat să iasă afară, însă când patronul a intrat să-l scoată pe băiatul său și pe celălalt copil, nu au mai reușit să iasă la timp. Astfel, Luca a decis să rămână și a pierit în flăcări.

Costel Dinicu susține că focul a fost pus intenționat și acuză o mână criminală. Ancheta continuă, iar comunitatea este în așteptarea răspunsurilor care să dezlege misterul tragediei de la Ferma Dacilor.