MNAR: Peste 69.000 de vizitatori în perioada ianuarie – iunie; Stegerean: Numărul a crescut lună de lună

Peste 69.000 de vizitatori au trecut pragul Muzeului Naţional de Artă al României şi instituţiilor muzeale din subordine, în perioada ianuarie – iunie, informează instituţia muzeală.

„Tot mai mulţi vizitatori aleg să îşi petreacă timpul liber în compania artei, la Muzeul Naţional de Artă al României, Muzeul Colecţiilor de Artă, Muzeul Theodor Pallady şi Muzeul K. H. Zambaccian. Încă de la începutul acestui an publicul a crescut constant, în perioada lunilor ianuarie – iunie 2022, MNAR a primit peste 69.000 de vizitatori. Vă aşteptăm la MNAR!”, transmite MNAR, într-o postare pe Facebook.

Potrivit managerului MNAR, Călin Stegerean, aproximativ acelaşi număr de vizitatori (70.000) s-au înregistrat anul trecut în opt luni de activitate a muzeului (mai – decembrie), faţă de şase luni anul acesta.

„Numărul de vizitatori a crescut lună de lună”, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, Călin Stegerean.

Pentru lunile iulie şi august, Muzeul Naţional de Artă al României va organiza, sub genericul „Vacanţa la muzeu”, o serie de programe educative dedicate publicului de toate vârstele, majoritatea urmând a se desfăşura în spaţiul expoziţiei „Nostalgie. Amintire. Regăsire. Peisajul european şi ruina”. Vizitatorii sunt invitaţi să descopere patrimoniul artistic prin intermediul unor activităţi creative, concepute pentru a completa programul de vacanţă. Această serie de ateliere a fost concepută în jurul expoziţiilor permanente şi temporare ale MNAR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...