Moartă pentru că a luat niște anticoncepționale?

Rosella Fiato din Sparanise, Caserta, Italia, în vârstă de 34 de ani, a murit la sfârșitul lunii aprilie de stop cardiac. Moarte naturală, a fost concluzia procurorului care s-a ocupat de caz. Se mai întâmplă. Femeia murise în fața celor trei copii ai ei, minori.

Și nimeni n-a înțeles de ce și cum s-au declanșat astfel de probleme cardiace, căci femeia fusese sănătoasă. Și, bizar ori nu, autopsie nu s-a făcut. Doar că, la câteva zile de la deces, soțul ei și-a amintit de anticoncepționalele pe care Rossella începuse să le ia cu numai câteva zile înainte să moară.

Și aici intervine ciudățenia, ca să nu zic altfel: femeia vorbise pe net cu cineva care s-a dat medic ginecolog. Acesta i-a spus ce pilule contraceptive să ia ca să nu mai rămână însărcinată. Când soțul femeii moarte l-a căutat pe așa zisul medic, a constatat că nu are nicio calificare în medicină, e doar unul care dă din gură pe net.

Adică unul de așa nu! Pentru probleme de sănătate se merge la medic, nu se iau empiric sau după ureche tot felul de leacuri. Drept care, soțul a făcut o plângere la procuratură, arătând că moartea Rosellei ar fi putut surveni ca urmare a îngurgitării acelor anticoncepționale recomandate de falsul doctor.

Așa că Parchetul Santa Maria Capua Vetere, prin procurorul adjunct Pietro Camerlingo, a dispus exhumarea femeii de 34 de ani ca să se vadă dacă sunt de vină pilulele acelea. Nu s-au mai înregistrat în ultima vreme cazuri de exhumare din cauză de anticoncepționale.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole