Moarte misterioasă: Noi detalii despre dispariția neașteptată a lui Brittany Murphy. Cine a fost (VIDEO)

Au apărut noi informații despre decesul actriței Brittany Murphy, într-un documentar dedicat regretatei actriţe. Documentarul relevă date despre moartea neaşteptată a lui Brittany şi despre relaţia ciudată cu soţul său, care a murit şi el la scurt timp.

Simon Monjack se pare că ar fi avut o influenţă nefastă în destinul actriţei, iar noul documentar îl descrie pe acesta ca fiind un ”tulburat”. Moartea misterioasă a lui Brittany Murphy din 2009 va fi dezbătută din nou în documentarul ”Ce s-a întâmplat, Brittany Murphy?” care va fi difuzat pe HBO Max. Noi detalii vor apărea legate de moartea neaşteptată şi bruscă a starului din ”Clueless”. Potrivit revistei People, documentarul va detalia relaţia cu soţul său, răposatul Simon Monjack. Murphy s-a stins fulgerător, în decembrie 2009, la vârsta de 32 de ani, în urma unei combinaţii de pneumonie, anemie şi intoxicaţie cu medicamente. 

Potrivit regizoarei Cynthia Hill, care l-a cercetat amănunţit pe soțul actrițței, iată care au fost concluziile: ”Era un tip tulburat, un escroc, care păcălea oamenii, iar Brittany a fost una dintre ultimele sale victime”, scrie revista People. ”Avea un şablon comportamental, pe care l-am depistat”, a spus Hill sursei citate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Mersul trenurilor. CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi /...

CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi, trenurile IR 1833 (Iaşi - Cluj) si IR 1832 (Cluj - Galaţi) urmând a tranzita zona...
recunoaștere facială

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi Rekognition

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi software-ul său de recunoaştere facială Rekognition, o tehnologie controversată din cauza riscurilor de discriminare, relatează AFP. Gigantul...