Moise Guran: „De ce a preluat domnul Cîțu campania de vaccinare?”

Moise Guran a comentat vizavi de faptul că a fost preluată campania de vaccinare de Florin Cîțu și a vorbit despre principalii vinovați pentru criza sanitară din România, în viziunea lui.

Moise Guran face și o scurtă analiză a modului în care Klaus Iohannis a gestionat pandemia de COVID-19 de-a lungul celor patru valuri. „Într-un final, pe toamnă, a ieșit și domnul colonel Gheorghiță și a spus că nu a avut fonduri de comunicare. De ce a preluat domnul Cîțu campania de vaccinare, ca să apară în clipurile de comunicare, domnul Cîțu fiind într-o competiție internă de la PNL. Omul a vrut să se vadă la televizor: e atât de simplu, atât de mic și atât de meschin, mortal și iresponsabil. Despre asta a fost această vară”, a explicat Moise Guran la Europa FM.

Moise Guran a mai spus că pe lista celor vinovați pentru criza sanitară din România se află guvernele Orban și Cîțu, dar și președintele Klaus Iohannis. Guvernele Orban și Cîțu se află pe locul doi ca vinovăție, în timp ce președintele României se află pe primul loc. „Pentru că are atribuții clar descrise în Constituție în situații de criză. Constituția nu zice să te duci în Egipt când e criză și când îți mor sutele de oameni pe zi”, a spus Moise Guran.

„Nu înțeleg sub nicio formă transformarea acestui om în ultimul an”

„Țara asta a luat-o razna complet – și la nivel de populație. Pandemia a pus o presiune foarte mare asupra tuturor, dar și asupra autorităților, din păcate. Mi-e greu să arunc cu astfel de acuze, nu pot să spun că domnul Cîțu e nebun, dar nu înțeleg sub nicio formă transformarea acestui om în ultimul an.

Președintele a condus țara exemplar în timpul primului val. În valurile doi, când a forțat alegerile – nu-i o problemă, că trebuia să le avem – dar a ascuns morții. În valul trei, cred că a avut loc criza dintre ministru Sănătății și prim-ministru și valul patru, când este în Egipt. Președintele Iohannis poate fi judecat comparativ cu modul în care apărea la televizor aproape în fiecare zi contrazicând și luând de urechi ministrul de Interne sau ierarhii ortodocși care au luat-o razna și atunci”, a mai subliniat Moise Guran.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Dragnea Adonis, directorul de la DSVSA Buzău, a divorțat de soție...

Dragnea Adonis Laurențiu, directorul DSVSA Buzău, este doar unul dintre cei trei membrii ai familiei Dragnea care se înfruptă din salarii de peste 10.000...