Mojicie. Ministrul Carol Novak a oferit flori handbalistelor și gimnastelor, dar nu și angajatelor din MTS

Noul ministru UDMR al Tineretului și Sportului, Carol-Eduard Novak, demonstrează pe zi ce trece că tot ceea ce face este doar un exercițiu de imagine.

În goana disperată de promovare a imaginii sale, ieri, cu ocazia zile de 1 martie, ministrul Carol Novak a anunțat că va merge să ofere mărțișoare handbalistelor de la CSM București la Sala Polivalentă și gimnastelor din lotul național la Sala Dinamo.

La prima vedere este un gest frumos și de bun simț. Numai că, după ce a întârziat mai bine de o oră, dar sportivele au trebuit să-l aștepte că deh… vine ministrul, Carol Novak a ajuns, în sfârșit, la cele două săli. A oferit câte o floare sportivelor, s-a tras în poze cu Neagu și echipa, dar și cu Larisa Iordache și gimnastele din lotul național.

Ca evenimentul să nu treacă neobservat de cei din Primăria Capitalei și nu numai, CSM București condus încă de Gabriela Szabo, prietena Gabrielei Firea, a postat pe site-ul clubului că „Ministrul Tineretului și Sportului le-au urat jucătoarelor noastre mult succes în viitoarele confruntări, inclusiv în dubla cu SCM Râmnicu Vâlcea din DELO EJR Champions League”.

Oare, ministrul Carol Novak nu știa că CSM București și SDM Râmnicu Vâlcea sunt două echipe românești?

Astfel, a bifat o acțiune de imagine. Însă, gestul lui Carol Novak demonstrează primitivism și lipsă de bun simț. De ce? El și-a făcut timp să ofere o floare handbalistelor și gimnastelor, dar n-a catadicsit să facă același lucru și pentru doamnele și domnișoarele din sediul Ministerului Tineretulii și Sportului, adică pentru colegele sale cu care colaborează zilnic.

Dar, așa se întâmplă când ești disperat după imagine, te pozezi cu vedetele nu cu „furnicile” care te ajută zi de zi să înțelegi ce înseamnă să faci administrație centrală.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole