Moment amuzant înaintea paradei de 1 Decembrie: Jandarm filmat în timp ce cade de pe cal (VIDEO)

Parada de 1 Decembrie nu a fost lipsită de momente penibile. Un videoclip amuzant care surprinde un jandarm care cade de pe cal chiar înaintea paradei de Ziua Națională a devenit viral.

Momentul amuzant a avut loc, miercuri, lângă Piața Presei din București. Jandarmul este filmat în timp ce se chinuie să urce pe cal.

Uniforma purtată de acesta este inspirată de cea folosită de regimentul de jandarmi care au făcut parte din prima gardă regală.

Bărbatul reușește cu greu să urce pe cal, după care alunecă pe partea cealaltă. În timp ce încearcă să se redreseze, îi cade coiful de ceremonie, se dezechilibrează și cade de pe cal.

„În legătură cu imaginile apărute în mediul online, în care un jandarm a fost surprins într-o situație reprobabilă, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări: Incidentul a avut loc în data de 1 decembrie, în zona Pieței Presei Libere. Bărbatul în cauză este angajat al unității noastre. La intrarea în serviciu, acesta, împreună cu toți ceilalți colegi, au fost verificați de șeful nemijlocit, nefiind constatate situații care să împiedice executarea serviciului.

Pentru evitarea unor astfel de situații viitoare, a fost constituită o comisie de cercetare disciplinară prealabilă, în vederea aplicării măsurilor legale ce se impun. Jandarmeria Capitalei dezaprobă cu fermitate un astfel de comportament individual izolat, care aduce atingere onoarei şi demnităţii militare. Ca de fiecare dată, instituția noastră se delimitează de orice formă de toleranță asupra încălcării legilor și a regulamentelor militare după care funcționează.

Reiterăm faptul că nu vom tolera nicio formă de abatere de la principiile solide pe care este clădită instituția noastră și vom comunica, în continuare, cu celeritate, concluziile verificărilor pe care le-am demarat. Vă asigurăm că Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București își desfășoară activitatea în interesul cetățenilor, al comunității și în sprijinul instituțiilor statului, exclusiv pe baza și în executarea legii”, transmite Jandarmeria într-un comunicat.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole