Momente dramatice pe ”Arcul de Triumf”: Dinamovistul Homawoo, intrare criminală la ieșeanul Luca Mihai! A intervenit ambulanța

Publicat: 14 apr. 2024, 19:33, de Cristian Matache, în SPORT , ? cititori
Momente dramatice pe ”Arcul de Triumf”: Dinamovistul Homawoo, intrare criminală la ieșeanul Luca Mihai! A intervenit ambulanța

Homawoo, fotbalistul celor de la Dinamo București, i-a dat un cap în ceafă tânărului Luca Mihai, de la Politehnica Iași.

În timpul meciului dintre Dinamo și Poli Iași, disputat pe stadionul „Arcul de Triumf”, un moment tragic a tulburat atmosfera și a îngrijorat spectatorii. În minutul 29, Luca Mihai, mijlocașul echipei Poli Iași, a fost victima unei lovituri grave în ceafă din partea unui adversar, Homawoo. Impactul violent l-a trimis pe Luca Mihai la pământ, unde acesta a rămas nemiscat, provocând un val de îngrijorare în rândul colegilor de echipă și al suporterilor.

Cu toții au asistat neputincioși la scena tragică, iar medicii de pe teren au intervenit rapid, stabilind că jucătorul are nevoie de îngrijiri medicale urgente. Într-un gest de solidaritate și sprijin, fotbaliștii de pe teren au făcut semne disperate către echipa medicală, iar arbitrul a oprit jocul pentru a permite intervenția acestora.

Ambulanța nu a întârziat să ajungă la locul accidentului, iar Luca Mihai a fost imediat asistat de medicii SMURD. Pe lângă stabilizarea lui și aplicarea unui guler cervical, fotbalistul a primit și mască de oxigen, întrucât avea dificultăți în respirație. În ciuda gravității situației, spectatorii de pe stadion au reacționat cu solidaritate și empatie, aplaudând încurajator la vederea eforturilor depuse de medici.

În urma evaluării medicale inițiale, Luca Mihai a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare, iar partida de fotbal a fost întreruptă pentru aproximativ 7 minute. Înlocuitorul său, Andrei Gheorghiță, a preluat rolul pe teren, în timp ce familia și colegii de echipă își păstrau speranța pentru o recuperare rapidă și completă a tânărului fotbalist.