Monica Pop acuză: Imaginea ei a fost folosită!

Recent, imaginea medicului oftalmolog Monica Pop a fost asociată cu medicamente false de slăbit, pentru a păcăli oamenii cu privire la rezultatele spectaculoase și pentru a le induce o falsă încredere. Medicul spune că totul este o înșelătorie.

Povestea de pe Facebook cu slăbitul, interviul cu mine, așa-zisele „Medicamente”, reclamele, totul e o înșelătorie ordinară!”, a scris Monica Pop pe Facebook.

Ea a mai adăugat că „e posibil ca Facebook să admită asemenea șarlatanii, să permită unor nemernici să speculeze, prin asemenea minciuni, necazul și depresiile obezilor și consecintele lor? Acesti ne-oameni se bazează pe naivitatea si frustrările obezilor, chinuiți și creduli, care speră că pot slabi cu mizeriile de pastile, solutii, lichide  etc, toxice și periculoase, inventate de ei pentru a obține bani nemunciti! Oribil!”.

Medicul se întreabă de ce se pemite așa ceva

Monica Pop mai scrie că, dacă ar exista medicamente de slăbit, ar mai exista aproape un miliard de grași pe planetă?! „Nu, desigur!  E logic, nu ???!!! Nemernicii cu invențiile lor josnice, fără vreo legătură cu scăderea în greutate, dimpotrivă, nu trebuie restricționati de Facebook? Numai cei care scriu ce nu convine unora?!

Au sute de reclamații și de raportări!!! Fără rezultat! Nu e prima dată abordat acest subiect! La fel și despre unele invenții de medicamente prezentate ca „Miraculoase” pentru diferite boli: cancer, diabet, hipertensiune,!!! Etc! De ce permiteți așa ceva? La oameni v-ați gândit?????!!!!”, a conchis ea pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...