Moscova: Cei care se vor vaccina anti-COVID vor participa la o loterie prin care pot câștiga mașini și apartamente

Primarul Moscovei, Serghei Sobianin, a anunţat, duminică, într-un comunicat, că persoanele care vor fi vaccinate în următoarea perioadă vor participa la o loterie prin care pot câştiga o maşină, relatează AFP.

“În perioada 14 iunie – 11 iulie, cetăţenii care vor face prima dată vaccinul împotriva covid-19 vor putea participa la o loterie pentru a câştiga o maşină”, a precizat Sobianin.

În fiecare săptămână, vor fi puse în joc cinci automobile, fiecare în valoare de aproximativ 11.500 de euro.

“Însă, bineînţeles că principalul câştig pentru cei care se vor vaccina nu poate fi comparat cu nicio maşină. Este sănătatea lor şi echilibrul spiritual”, a adăugat primarul.

Autorităţile din regiunea Moscova au anunţat şi ele o loterie, însă potenţialul câştig în acest caz este un apartament pentru cei care se vaccinează pentru prima dată în perioada 15-25 iunie.

Sâmbătă, Serghei Sobianin  a decis deja închiderea locurilor de joacă şi a zonelor de restaurante din centrele comerciale, restricţii noi pentru restaurante şi ca următoarea săptămână să fie una “fără muncă”, adică să lucreze doar angajaţii din domeniile esenţiale.

Duminică, Rusia a raportat 14.723 de noi cazuri de infectare cu coronavirus, dintre care 7.704 s-au înregistrat la Moscova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole