Moscova nu crede în lacrimi: Jurnalistă devastată că va trebui să părăsească Rusia

Corespondentul BBC la Moscova, Sarah Rainsford, a declarat că este devastată de faptul că va fi expulzată dintr-o țară în care și-a petrecut aproape o treime din viață.

Autoritățile ruse i-au transmis reporteriței că trebuie să părăsească țar. Rainsford va trebui să plece din Rusia la finalul lunii august, moment în care îi expiră viza. Jurnalistei nu îi va fi reînnoită acreditarea. De ce nu mai e dorită jurnalista în Rusia? Pentru că oficialii de la Moscova îi acuză pe oficialii de la Londra că nu au acordat vize jurnaliştilor ruşi, potrivit Reuters.

Rossiya-24 TV, televiziunea de stat din Rusia, a anunţat că această decizie este o „expulzare simbolică”. BBC nu a dorit să comenteze această decizie. Nu este prima expulzare a unui jurnalist britanic din Rusia. S-a mai întâmplat şi acum 10 ani, în 2011, cu Luke Harding, corespondent The Guardian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

EXCLUSIV. Cutremur în masoneria română: Radu Bălănescu exclus definitiv din Marea...

Scandalurile din ultima perioadă au escaladat atât de mult încât Marea Lojă Națională din România a devenit un circ ambulant unde rolul dresorului este...