Moșteanu, răspuns pentru Ciolacu: Aduceți cei 157 de parlamentari la vot și dovediți că n-aveți sfori și comandă dublă

Ionuţ Moşteanu, liderul grupului USR PLUS din Camera Deputaţilor, susţine că preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, poate infirma „blatul” cu premierul Florin Cîţu aducând cei 157 de parlamentari PSD la votul moţiunii USR PLUS şi AUR.

Există o cale simplă, domnule Ciolacu, să infirmaţi blatul: terminaţi cu tergiversările şi perdelele de fum, absenţe în biroul permanent, moţiunea mea/a ta, semnăturile nu-s scrise cu pixul care trebuie, etc. Aduceţi cei 157 de parlamentari la vot şi dovediţi că n-aveţi sfori şi comanda dublă cum se spune!„, a scris Ionuţ Moşteanu duminică, pe Facebook.

Întrebat de jurnalişti, duminică, într-o conferinţă de presă, despre acuzaţia că ar face „blat” cu Florin Cîţu pentru banii publici, Marcel Ciolacu a răspuns că de foarte mult timp nu a mai avut discuţii cu premierul.

Dacă dumneavoastră credeţi că ministrul Dezvoltării va încălca vreodată legea, vă înşelaţi amarnic, iar PSD are cele mai multe autorităţi locale, e imposibil să excluzi autorităţile PSD-ului de la un eventual PNDL 3„, a afirmat Ciolacu.

El a declarat că, dacă moţiunea alianţei USR-AUR va ajunge la vot în plen, social-democraţii o vor vota, dar numai în contextul în care există perspectiva unor alegeri anticipate. Altfel, Ciolacu a spus că partidul său are în vedere o moţiune comună cu USR PLUS şi AUR. 

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

 1. Totul este un teatru brut, un teatru ieftin de nici doi bani.
  Descoperim pe ai voștri, pe ai noștri politicieni corupți cu al lor blestem și ipocrizie.
  Problema lor se află chiar aici in aceasta pierdere energetică pur românească, Leigh Harrison, șeful MIRA EMEA, a declarat: „România este una dintre cele mai dinamice economii din Europa, iar infrastructura sa energetică este esențială.
  Pierderea totala a energiei electrice care este de 86.665 kilometri și o afacere de furnizare a energiei electrice și a gazului cu 1,4 milioane de conexiuni rezidențiale și industriale în sud-vestul României. Activele achiziționate includ, de asemenea, o platformă de energie regenerabilă, cu 622 MW în principal de parcuri eoliene terestre și intenționează să își dezvolte portofoliul în continuare.
  București, 23 octombrie 2020 Leigh Harrison, șeful MIRA EMEA, a declarat: „România este una dintre cele mai dinamice economii din Europa, iar infrastructura sa energetică este esențială.
  Made in romania
  Scumpirile vor fi adevărate de 100% Multi romani vor fi ținuti în sărăcie, în frig, în întuneric, înfometați și lipsiți de strictul minim necesar chiar și de acele calmante, medicamente

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole