Moștenitorul clanului Sadoveanu și al vrăjitoarei Norvegia a fost arestat

Fiul liderului clanului Sadoveanu şi al vrăjitoarei Norvegia, din Chitila, a fost arestat la domiciliu de judecătorii din Târgu-Neamţ, în dosarul în care este acuzat de înşelăciune.

Persoana în cauză a fost prezentată instanţei de judecată, faţă de aceasta fiind dispusă măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile”, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

În vârstă de 16 ani, minorul a fost reţinut de poliţiştii de investigaţii criminale din Târgu Neamţ, în urma unor percheziţii domiciliare în judeţul Ilfov.

„Din cercetări a reieşit că, în cursul lunii august 2022, o persoană, de 16 ani, având complicitatea unui tânăr, de 20 ani, ambii din judeţul Ilfov, ar fi indus în eroare o tânără, de 20 ani, din Păstraveni, sub pretextul că pentru anumite sume de bani, ar fi realizat diferite ritualuri oculte. Astfel, persoana vătămată ar fi achitat 50.000 lei, pentru realizarea acestor ritualuri. Ulterior, când aceasta ar fi dorit să renunţe la serviciile prestate de cei doi, aceştia i-ar fi adresat în numeroase rânduri ameninţări cu acte de violenţă şi cu publicarea în spaţiul public a respectivelor ritualuri, cu scopul ca persoana vătămată să remită în continuare, diferite sume de bani”, declara, marţi, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

În urma percheziţiilor efectuate, au fost descoperite şi ridicate mai multe mijloace de probă care privesc posibila activitate infracţională a persoanelor vizate de anchetă, mai multe terminale mobile şi 850 euro.

În baza probatoriului administrat, minorul a fost reţinut pentru 24 ore iar judecătorii au decis arestul la domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...