Moțiunea împotriva ministrului Ghinea, în dezbaterea deputaților

Deputații dezbat, luni, moțiunea simplă depusă împotriva ministrului Investițiilor și Fondurilor Europene. Opoziția îl critică pe Cristian Ghinea pentru modul în care a fost întocmit Planul Național de Redresare și Reziliență.

Documentul se află în analiza Comisiei Europene. Social-democrații au susținut, săptămâna trecută, că PNRR ar fi fost respins. Documentul se află în analiza Comisiei Europene.

Social-democrații au susținut, săptămâna trecută, că PNRR ar fi fost respins. Ulterior, atât premierul Florin Cîțu, cât și executivului comunitar au negat zvonurile.

Ministrul Cristian Ghinea a explicat, duminică, că planul poate fi respins o singură dată în iulie sau în septembrie. Potrivit lui, Comisia Europeană este foarte riguroasă, pentru că – după ce PNRR-ul va fi aprobat – aceasta nu va mai avea control pe proiecte, “aşa cum se întâmplă cu fondurile europene clasice”. Moțiunea va fi supusă votului marți, potrivit Europa FM..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...