Moțiunea simplă împotriva ministrului Agriculturii a fost respinsă

Moţiunea simplă împotriva ministrului Agriculturii, Petre Daea, a fost respinsă de plenul Camerei Deputaţilor. În favoarea ei s-au pronunțat 83 de parlamentari, 174 au fost împotrivă iar unul s-a abținut.

USR şi Forţa Dreptei au cerut prin moţiunea simplă intitulată „De la grânarul Europei la ruşinea Europei. Ministrul Daea distruge cu bună ştiinţă agricultura românească” demiterea ministrului, „pentru ca agricultura să devină punctul forte al României”.

Moţiunea a fost dezbătută marţi în plen după ce a fost anterior citit de către deputatul USR Daniel Blaga. Acesta l-a acuzat pe reprezentantul Guvernului că nu vede că sunt pierduţi bani din PNRR sau că aproape toate produsele s-au scumpit.

La eveniment, deputaţii AUR au venit cu pancarte cu mesajul „Opriţi importurile din Ucraina!” şi au stat la tribuna plenului în timp ce ministrul Agriculturii şi-a citit punctul de vedere referitor la activitatea sa în Guvern.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...