Motiv de furie? Jennifer Aniston, interviu controversat cu un actor de origine română

Publicat: 16 iun. 2022, 22:00, de Eliza Popa, în LIFESTYLE , ? cititori
Motiv de furie? Jennifer Aniston, interviu controversat cu un actor de origine română

Jennifer Aniston și-a atras numeroase critici după interviul cu actorul de origine română Sebastian Stan în care a declarat că Hollywood-ul este plin de oameni „renumiți pentru că nu fac nimic”, precum „Monica Lewinsky și Paris Hilton”.

Pe Twitter, Jennifer a stârnit un val de controverse, mulți utilizatori comentând că și în cazul ei se poate vorbi de „nepotism” pentru că a ajuns celebră datorită părinților săi. Starul din „The Morning Show” este fiica regretatei actrițe Nancy Dow și a fostului actor din „Days Of Our Lives”, John Aniston (88 de ani). În plus, fanii au acuzat-o că încearcă să „păstreze” vechea elită de la Hollywood.

Jennifer Aniston: Cultura internetului diluează meseria de actor

Vedeta de 53 de ani și-a împărtășit frustrarea cu privire la modul în care „cultura internetului” „diluează meseria de actor”, în timpul unei discuții cu Sebastian Stan (39 de ani), pentru seria „Variety Actors on Actors”.

Aniston a subliniat că oamenii care au devenit celebri pe rețelele sociale au avut un impact negativ asupra Hollywood-ului.

Pornind de la o discuție despre caseta intimă cu Pamela Anderson și Tommy Lee din 1995, care a stat la baza noului serial în care joacă Stan, Aniston a adus în discuție cultura internetului de la acea vreme și cum a influențat societatea, afirmând: „S-a întâmplat chiar când internetul a modelat cu adevărat o nouă cultură despre oamenii care devin celebri…Acesti oameni care devin faimoși fără să facă nimic și au totuși aceste cariere incredibile. Și apoi reputația femeilor… Adică… Paris Hilton, Monica Lewinsky”.

Lewinsky a fost implicată într-un scandal sexual cu președintele Bill Clinton în 1998, după ce relația acestuia cu stagiara în vârstă de 24 de ani de la Casa Albă a ieșit la iveală, în timp Paris Hilton a devenit cunoscută după ce o casetă cu imagini intime cu ea și iubitul ei de atunci a apărut pe internet în 2004.

Chestia cu Simpson a fost de fapt începutul știrilor de 24 de ore

Stan a răspuns: „Când te uiți înapoi la anii ’90, vezi câte lucruri s-au întâmplat în acel deceniu. Chiar și O.J. Chestia cu Simpson a fost de fapt începutul știrilor de 24 de ore.”

Comentariul acestuia a determinat-o pe Aniston să adauge: „Mă simt atât de norocoasă că am trăit puțin din această industrie înainte să devină ceea ce este astăzi… Mai multe servicii de streaming — ești celebru de pe TikTok, ești celebru de pe YouTube, de pe Instagram. Aproape că diluează meseria de actor.”

Comentariile vedetei au stârnit reacții furioase din partea unor utilizatori de Twitter care au subliniat ironia situației și au punctat că Aniston este celebră datorită părinților ei: „Jennifer Aniston interpretează același gen de personaj care este doar o versiune a ei în fiecare film și nu oferă nimic. Singurul lucru care o salvează este că joacă alături de colegi valoroși. Un copil al nepotismului, fără niciun talent, dar care își dă cu părerea”.

„Jennifer Aniston trebuie să se calmeze. Nepotismul a adus-o în industrie și acum continuă să câștige 20 de milioane de dolari pe an doar dintr-un show care s-a încheiat cu zeci de ani în urmă”, au scris userii pe Twitter.