Motivul pentru care Bianca Andreescu se retrage de la turneul de la Roma

Motivul pentru care Bianca Andreescu va rata turneul de la Roma este unul absurd. Jucătoarea de tenis este la 100% din punct de vedere fizic, iar cu toate că a ieșit negativ la ultimul test pentru Covid-19, Bianca va declara forfait la Roma.

Reamintim faptul că turneul de la Roma este competiție pregătitoare pentru Roland Garros.

Aflată la Madrid, acolo unde a fost testată negativ la Covid-19 ultima dată, Bianca s-a retras de la WTA Roma de teamă că va fi plasată în carantină la sosirea în Italia.

Pe 25 aprilie, Bianca a precizat că a fost testată pozitiv la Covid-19 la sosirea la Madrid, acolo unde ar fi trebuit să participe la turneul de la Caja Magica.

„Cu toate că am fost testată negativ după perioada de izolare din Madrid și mă antrenez la capacitate maximă de câteva zile, regulile impuse de Guvernul italian mă pun în pericol de a fi din nou izolată dacă voi călători în Italia. Deci, din păcate, trebuie să mă retrag de la ediția din acest an a turneului din Italia”, a spus Bianca Andreescu, pe Instagram.

Bianca Andreescu se afla pe partea de tablou a Simonei Halep la WTA Roma, cele două putându-se întâlni în sferturile de finală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...