Motivul pentru care Simona Halep s-a despărțit de unul dintre antrenorii săi

După înfrângerea cu Elise Mertens și după ce a fost eliminată de la turneul de la Madrid, Simona Halep a anunțat că a renunțat la Artemon Apostu-Efremov, unul dintre antrenorii săi.

„Așa am simțit! Am simțit că a venit momentul să ne despărțim. A făcut o treabă bună, mai ales în pandemie, când nu a fost ușor pentru niciunul dintre noi. Îi mulțumesc că a fost alături de mine, pentru că a muncit cot la cot alături de mine. Nu ne-am certat, am rămas prieteni, suntem într-o relație bună”, a spus Simona Halep, pentru Digisport.

Antrenorul Artemon Apostu-Efremov s-a alăturat echipei Simonei Halep în data de 7 decembrie 2019

Anterior, acesta făcuse parte din echipa Irinei Begu (2017-2018).

Înainte ca Apostu-Efremov să-i devină antrenor, Simona Halep lucrase cu Daniel Dobre. Antrenorul român i-a fost alături Simonei Halep atunci când a cucerit titlul de la Wimbledon din 2019.

După eliminarea prematură de la Madrid, pentru Simona Halep va urma participarea la turneul de la Roma (10-16 mai, categorie WTA 1000). Competiția din capitala Italiei va reprezenta ultima repetiție înainte de Roland Garros (30 mai – 12 iunie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...