,,Mr. Bean” și pasiunea lui costisitoare. Pe ce dă banii celebrul actor?

Publicat: 06 ian. 2024, 19:30, de Oana Dințică, în Internațional , ? cititori
,,Mr. Bean” și pasiunea lui costisitoare. Pe ce dă banii celebrul actor?

Rowan Atkinson, cel care l-a însuflețit pe celebrul ,,Mr. Bean”, este unul dintre cei mai talentați actori ai vremurilor noastre. Acesta este un exemplu prin pasiunea și perseverența cu care își duce munca la bun sfârșit. Artistul, pe lângă faptul că este foarte cunoscut, are și o avere impresionantă. El este atras de cursele de mașini sport și are o pasiune mare pentru avioane.  

În anul 2021, averea lui a fost estimată la 150 de milioane de dolari. Avere pe care nu ezită să o cheltuiască pe mașini exotice, în ediții limitate. El deține un McLaren care valorează 20,5 milioane de dolari. 

Personajul creat de Rowan Atkinson și-a făcut debutul în anul 1990 și i-a adus notorietate actorului, notorietate care l-a ajutat să strângă o avere impresionantă. Acesta are și un master în inginerie electrică la Universitatea Oxford

Viața actorului nu a fost întotdeauna ușoară, el a fost victima bullingului în anii de școală din cauza aspectului fizic. Dorința de a-i face pe oameni să râdă i-a schimbat viața. 

Rowan Atkinson a fost desemnat de The Observator unul dintre cei mai amuzanți 50 de actori din comedia britanică și unul dintre cei mai amuzanți 50 de actori ai tuturor timpurilor. Englezul este actor și scriitor.  

După 24 de ani de căsnicie, artistul a divorțat de soția sa în 2014. Se pare că a făcut acest gest pentru a fi cu o femeie mai tânără care i-a dăruit și o fetiță. 

Astăzi, Rowan Sebastian Atkinson împlinește 69 de ani.