MSI anunță prima serie proprie de laptopuri de business

Publicat: 04 sept. 2020, 10:59, de Aurel Drăgan, în TEHNOLOGIE , ? cititori
MSI anunță prima serie proprie de laptopuri de business

MSI, unul dintre principalii producători de laptopuri la nivel global, a anunțat în timpul primului său Summit Virtual, debutul pe piața de business cu o nouă linie de laptopuri performante. Noua serie „Business and Productivity” este orientată către clienții de business și întreprinderi.

Noul laptop de business din seria „Summit” este unul dintre primele laptopuri echipate cu procesorul recent anunțat Intel din generația 11, pentru a spori productivitatea utilizatorilor, fiind potrivit tendințelor în creștere de lucru de la distanță cauzate de COVID-19.

Derek Chen, Global Sales & Marketing Director divizia MSI Notebook, gazda Summit-ului Virtual, a dat startul evenimentului spunând: „2020 a fost plin de provocări, dar a adus și câteva oportunități. Astăzi suntem mândri să vă prezentăm prima noastră linie de laptopuri de înaltă performanță pentru afaceri și productivitate, cu funcții menite să răspundă modurilor de muncă aflate în continuă schimbare.”

La scurt timp, Derek a dezvăluit trei noi game echipate cu cele mai moderne tehnologii și care fac parte din noua serie Business and Productivity. „Summit”, „Prestige” și „Modern” – toate oferă performanțe de top asigurate de noile procesoare Intel® din generația 11, productivitate, performanță și eficiență, fiind optimizate pentru utilizatorii de business și companii.

Noua gamă Summit înglobează eforturile continue ale MSI în ceea ce privește excelența în noile categorii. Denumirea „Summit” se referă atât la o întâlnire a liderilor, culmea capabilităților, cât și la perseverență. Profilul său vizual este inspirat de filozofii de design modern și minimalist și speră să fie pe placul utilizatorilor profesioniști din zilele noastre.

Henri Chen, Chief Design Officer divizia MSI Notebook, a împărtășit și inspirația din spatele noului logo de business al MSI care întruchipează același spirit de performanță robustă precum designul precedent, fiind updatat cu linii mai clare, drepte și personaje care reprezintă stilul minimalist al noii linii de dispozitive. Deoarece MSI este cunoscut pentru detalii exacte, Chen a împărtășit faptul că noul logo este calculat cu exactitate și proiectat sub „Numărul Fibonacci”, aducând un omagiu viziunii MSI, „de a produce cele mai bune laptopuri premium din industrie”.

Profesioniștii pledează pentru importanța laptopurilor atunci când lucrează de la distanță

Evenimentul a examinat și nevoile și cerințele în schimbare ale forței de tele-muncă aflată în creștere. Executivii de la marile companii și-au împărtășit online susținerea cu privire la cât de vital este un laptop excelent pentru a obține succesul în fața noilor provocări ce vin odată cu munca de acasă, în timpul pandemiei.

„Este important să ai securitate la nivel enterprise. Protejarea IP-ului este o prioritate uriașă”, a declarat Oi-Masahiro, General Manager al diviziei Canon IT Products Sales.

Anita Feng, Account Manager la Microsoft Taiwan, a subliniat că ceea ce are nevoie de la un laptop este „O durată lungă de viață a bateriei, suport pentru orele de lucru lungi, ecran tactil pentru o experiență mai bună de utilizare și o cameră web excelentă pentru conferințe.”

Noua gamă MSI Business and Productivity

Întreaga gamă de laptopuri de business MSI a fost proiectată pentru a se potrivi nevoilor utilizatorilor profesioniști și companiilor, eliminând o serie de minusuri des întâlnite. De exemplu, portabilitatea și performanța sunt îmbunătățite cu cele mai recente procesoare Intel din generația 11 și Intel iRIS Xe, cea mai puternică grafică Intel integrată de până acum. Ambele sunt integrate în șasiul subțire din aluminiu al gamei Summit, cu durabilitate la standarde militare. TPM 2.0 oferă securitate sporită pentru a asigura confidențialitatea datelor importante.

Gama Summit are două modele. Summit B combină peste 10 ore de funcționare a bateriei, pentru o zi întreagă de lucru, cu un design ultra-portabil, oferind o productivitate excepțională, chiar și din mers. Summit E oferă o gamă largă de variante privind plăcile grafice dedicate și include o cameră cu infraroșu care suportă recunoașterea facială a Windows Hello.

Noua gamă Summit oferă, de asemenea, funcții prietenoase de lucru de la distanță, cum ar fi un ecran tactil care acceptă multi-touch și o funcție exclusivă de „anulare a zgomotului AI”, care poate elimina zgomotul de fundal și ajuta la organizarea de video conferințe de calitate.

Prestige, Modern, Prestige 14 Evo și Summit E13 Flip

În cadrul evenimentului au fost prezentate și deja ilustrele laptopuri din seria Prestige și Modern. Aceste laptopuri au fost actualizate cu noul logo și revigorate cu culori captivante, cochete. Cu un design performant și elegant, seriile Prestige și Modern sunt concepute pentru utilizarea de zi cu zi, combinând versatilitatea cu funcționalitatea și performanța ridicată.

A fost dezvăluit și noul Prestige 14 Evo, unul dintre primele laptopuri certificate pe platforma Intel Evo, echipat cu procesoare din generația 11.

Surpriza de la sfârșitul evenimentului a fost o privire asupra viitorului MSI Summit E13 Flip, echipat cu un ecran care se rotește la 360 de grade. Acesta combină utilitatea unui laptop cu confortul unei tablete pentru a se adapta variatelor moduri în care lucrează utilizatorii.

Spre sfârșitul evenimentului, MSI a arătat cum se conectează cu angajații săi din 120 de țări din întreaga lume într-o demonstrație vizuală a forței și unității companiei, în timp ce lucrează de acasă datorită COVID-19. Laptopurile MSI din seria „Business and Productivity”vor fi disponibile începând din octombrie 2020.