Munca-i muncă: De ce angajatorii nu acordă beneficii cu ocazia Valentine’s Day

Aproximativ 95% dintre angajatori nu vor organiza nimic pentru angajați cu ocazia Valentine’s Day, în ciuda faptului că în ultima vreme această zi a început să fie sărbătorită mai des în România.

Dastele au fost relevate de un sondaj realizat de una dintre cele mai importante platforme de recrutare online din România. De asemenea, cei mai mulți angajați români, 97%, au spus că angajatorii nu acordă beneficii cu această ocazie, ci doar o mică parte din ei – 4%, iau în calcul să acorde angajaților mici cadouri: zi liberă sau program mai scurt, se menționează în sondajul BestJobs.

Un cadou simbolic

Sondajul a fost efectuat în perioada 25 ianuarie-8 februarie, pe un eșantion de 957 de utilizatori de internet. Deşi cei mai mulţi dintre angajaţi au declarat că nu vor oferi un cadou superiorului, 12% au declarat că vor oferi un cadou simbolic, care să nu lase loc de interpretări, iar 30% au spus că intenţionează să ia un cadou simbolic, neutru, care să nu lase loc de interpretări, colegului/colegei preferate de Valentine’s Day.

Potrivit sondajului, dintre cei care şi-au făcut planuri de Valentine’s Day, 21% vor petrece această zi alături de partener/ă, 4% îşi vor căuta perechea, iar alţi 62% o vor petrece ca pe o zi obişnuită, muncind sau petrecând în compania familiei sau prietenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...