Mutare surprinzătoare a lui Cîțu în Maramureș

La începutul acestei săptămâni, premierul Florin Cîțu a făcut o numire surprinzătoare în echipa sa de la Palatul Victoria prin care demonstrează că își pregătește serios terenul pentru obținerea voturilor la Congresul PNL din toamnă.

Prin decizia nr. 343 din 31 mai 2021, premierul Florin Cîțu l-a numit maramureșeanul Ciprian Cătălin Hojda în funcția de consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului.

Noul consilier al lui Cîțu este un apropiat al liderului PNL Maramureș, Ionel Bogdan, care este și președintele Consiliului Consiliului Județean, și a candidat, anul trecut, fără succes, la Primăria comunei Moisei din acest județ.

Practic, această numire vine la o zi după ce Florin Cîțu a anunțat că candidează la șefia PNL împotriva lui Ludovic Orban, iar liderul PNL Maramureș se numără printre cei care-l susțin pe premier.

Este oarecum surprinzător că Ionel Bogdan a ajuns sa-l susțină pe Florin Cîțu dacă ținem cont de faptul că a acesta a fost consilierul lui Orban pe vremea când acesta era premier.

Practic, prin această numire, Cîțu a demonstrat că se bazează în lupta pentru șefia PNL pe susținerea organizației Maramureș.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole