Mutare surpriză a lui Bădălău pentru PSD

Trimiterea la plimbare de către conducerea PSD l-a determinat pe baronul giurgiuvean Niculae Bădălău să pregătească o mutare politică surpriză.

Niculae Bădălău, în prezent vicepreședinte al Autorității de Audit din cadrul Curții de Conturi a României, este disperat să revină în politică, deși conducerea PSD, în frunte cu Marcel Ciolacu, n-a fost de acord ca acesta să preia organizația de la Giurgiu.

Potrivit informațiilor noastre, Niculae Bădălău și-a anunțat apropiații că la alegerile din 2024 va candida, atenție, independent, la șefia Consiliului Județean Giurgiu.

El mizează că va fi susținut de majoritatea primarilor PSD din județ, dar și de foarte mulți edili PNL, ceea ce va complica foarte mult lupta pentru conducerea Consiliului Județean Giurgiu.

Bădălău își motivează decizia de candida la CJ Giurgiu și prin faptul că ”am fost prefect, deputat, senator și vreau să fiu și președinte de consiliu județean, după care mă retrag”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...