„My Lisbette”: Alain Delon, un mesaj derutant către premierul Franței Elisabeth Borne

Publicat: 19 mai 2022, 16:30, de Magda Marincovici, în Internațional , ? cititori
„My Lisbette”: Alain Delon, un mesaj derutant către premierul Franței Elisabeth Borne
Alain Delon

Recent numită prim-ministru de Emmanuel Macron, Elisabeth  Borne a avut surpriza de a primi un mesaj de la monstrul sacru al cinematografiei franceze, Alain Delon.

Figură emblematică în primul mandat al președintelui Macron, Elisabeth Borne a ocupat nu mai puțin de trei fotolii ministeriale în cinci ani: la ministerele Transporturilor, Tranziției econologică și în final la Muncă.

Iar după realegere, Macron a decis să o numească în fruntea guvernului. O alegere care evident a iscat multe reacții din partea opoziției.

În timp ce Elisabeth Borne are de rezolvat numeroase dosare în următoarele săptămâni, noua șefă a guvernului a avut surpriza să primească un mesaj din partea lui… Alain Delon.

Așa cum relevă site-ul Purepeople.com (marți, 17 mai), potrivit Closer, actorul i-a transmis noului premier un mesaj derutant: „My Lisbette, dumneavoastră nu sunteți prim ministrul  lui Macron, ci prim ministrul Franței”.

Se știe că Alain Delon a susținut-o pe Valerie Pecresse la alegerile prezidențiale din 2022. Este singura femeie pe care mi-o doresc la președinție, declara actorul pentru Point, în iunie 2021.

De asemenea, celebrul actor francez a fost extrem de elogios la adresa fostului cancelar german Angela Merkel: „Vă dați seama că această femeie timp de douăzeci de ani a condus o țară ca Germania, este extraordinar!”.