„My Lisbette”: Alain Delon, un mesaj derutant către premierul Franței Elisabeth Borne

Recent numită prim-ministru de Emmanuel Macron, Elisabeth  Borne a avut surpriza de a primi un mesaj de la monstrul sacru al cinematografiei franceze, Alain Delon.

Figură emblematică în primul mandat al președintelui Macron, Elisabeth Borne a ocupat nu mai puțin de trei fotolii ministeriale în cinci ani: la ministerele Transporturilor, Tranziției econologică și în final la Muncă.

Iar după realegere, Macron a decis să o numească în fruntea guvernului. O alegere care evident a iscat multe reacții din partea opoziției.

În timp ce Elisabeth Borne are de rezolvat numeroase dosare în următoarele săptămâni, noua șefă a guvernului a avut surpriza să primească un mesaj din partea lui… Alain Delon.

Așa cum relevă site-ul Purepeople.com (marți, 17 mai), potrivit Closer, actorul i-a transmis noului premier un mesaj derutant: „My Lisbette, dumneavoastră nu sunteți prim ministrul  lui Macron, ci prim ministrul Franței”.

Se știe că Alain Delon a susținut-o pe Valerie Pecresse la alegerile prezidențiale din 2022. Este singura femeie pe care mi-o doresc la președinție, declara actorul pentru Point, în iunie 2021.

De asemenea, celebrul actor francez a fost extrem de elogios la adresa fostului cancelar german Angela Merkel: „Vă dați seama că această femeie timp de douăzeci de ani a condus o țară ca Germania, este extraordinar!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...