Naomi Campbell lângă Brigitte Macron, la parada militară din 14 iulie

La parada militară din 14 iulie, Ziua Franței,  Bastille Day, cum o numesc anglo-saxonii, Naomi Campbell, top model britanic, a fost văzută la tribuna oficială, transmite BFMTV.

De asemenea, ex-manechinul a fost în compania Primei Doamne, Brigitte Macron, și a mai multor doamne miniștri din cabinetul lui premierului Elizabeth Borne.

Îmbrăcată ”Louis Vuitton”, Naomi Campbell s-a fotografiat cu soția președintelui Macron, flancată de Caroline Cayeux, ministrul Coeziunii teritoriilor, Catherine Colona, ministrul Afacerilor Externe, și ministrului delegat, Agnes Firmin-Le Bodo.

Parada militară de Ziua Națională a Franței s-a încheiat cu un recital al cântăreței Candice Parise de la ”Musique des Sapeurs-pompiers” din Paris.

După un omagiu adus lui Jean-Paul Belmondo, cu Chi Mai al lui Ennio Morricone, coloana sonoră al ”Le Professionnel”, Candice Parise a interpretat ”J’ai deux amours”, omagiu adus lui Josephine Baker, prima femeie de culoare intrată în Pantheon, templul marilor personalități ale Franței.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...