Naomi Osaka părăsește în plâns turnelul Indian Wells

Fostul numărul unu mondial, Naomi Osaka, a izbucnit în plâns după ce a părăsit turnelul Indian Wells și o spectatoare i-a strigat ”Ești praf!”.

Osaka (Japonia, 78 WTA) a pierdut categoric partida cu Veronika Kudermetova (Rusia, 24 WTA), scor 0-6, 4-6, în turul secund.

Înainte ca Osaka să servească la 0-2, ea a început să plângă și a vrut să vorbească la microfon, dorința ei fiind însă respinsă de arbitru și supervizor.

  • Naomi Osaka: „Pot să-ți împrumut microfonul?” 
  • Arbitru„Ce vrei să spui?” 
  • Naomi Osaka: „Vreau doar să spun ceva. Nu am de gând să înjur, doar că sunt supărată, mă apasă” 
  • Arbitru:„Nu s-a mai întâmplat chestia asta, am vorbit cu supervizorul și n-a fost de acord. Dacă se repetă incidentul, vom găsi persoana din tribune”, citează gsp.ro.

În declarațiile date după meci, Osaka  a precizat că mai fost atacată, dar nu a deranjat-o și a făcut referire la un episod similar, când Venus și Serena au fost huiduite, tot la acest turneu, în 2001.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...