„Ne-am căsătorit la mănăstire, o poveste frumoasă”. Alexandra Stan a divorțat după câteva luni de la nuntă

În primăvara acestui an, solista Alexandra Stan lua prin surprindere pe toată lumea când anunța că s-a căsătorit. Nimeni nu știa cine este alesul ei, dar, după o nuntă rapidă, lucrurile s-au destrămat la fel de fulgerător.

În vară, artista anunța pe Instagram căsătoria cu alesul inimii ei, Emanuel, la doar o lună de când s-au cunoscut. Alexandra declara că este în culmea fericirii și că în sfârșit și-a găsit liniștea. Întreaga ceremonie a avut loc într-un cadru restrâns, iar cei doi soți nu au făcut exces de postări pe Instagram.

Dar…De dată recentă Alexandra nu mai purta de ceva timp verighetă, iar asta le-a dat de bănuit fanilor. Artista spunea mai demult că nu este firesc că inelul de logodnă să fie înapoiat fostului soț. ”Nu cred că se dă înapoi, poți să-l vinzi, depinde cât de scump e. Fiecare alege ce se face cu inelul, eu cred că e urât să-l dai înapoi. E că și cum ai da înapoi amintirile.”, a declarat Alexandra Stan, în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

După doar câteva luni, solista era din nou o femeie singură. Alexandra Stan a recunoscut divorțul și a adus lămuriri pe această temă.

Murise Hercules, motanul meu, și mă simțisem așa blocată”

În cadrul unei emisiuni, Alexandra a vorbit și despre cum se mai înțelege cu soțul ei și în ce relații au rămas. ”Vorbim! E un om pe care îl respect. La orice oră m-ar sună și ar avea nevoie de mine, o să fiu acolo. Eu când iubesc, chiar iubesc. Când ne-am despărțit i-am zis că o să ajungă în presă. Ne-a fost greu să divorțăm să nu se audă. Am stabilit împreună niște chestii. Ne-am mulțumit: «Băi, mulțumesc, ai fost prima mea soție!». Ne-am căsătorit la mănăstire, o poveste frumoasă. E păcat să pierzi un om doar pentru că nu a fost să fie”, a spus Alexandra Stan.

“Nu zic că nu trebuia să fac asta, dar chiar nu cred că trebuia să fac asta, nu trebuia să ne grăbim. În primul rând, trebuia să stăm să ne cunoaștem mai bine. Ne-am cunoscut printr-o prietenă. Eu aveam nevoie de cineva care să mă ajute să trec peste anumite momente, mai ales că era o perioadă sensibilă pentru mine. Murise Hercules, motanul meu, și mă simțisem așa blocată. Eram debusolată. M-a ajutat să mă regăsesc doar că eu am confundat ajutorul ăsta”, a povestit cântăreața, potrivit PRO FM. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...