„Ne-am certat rău într-o noapte”: A fost bătută Jennifer Lopez de mama ei?

Jennifer Lopez este una dintre cele mai de succes femei din showbizul mondial. Artista a reușit să-și construiască o carieră de succes și se bucură de atenția publicului. Aceasta este apreciată și urmărită de milioane de fani din diferite țări și continente.

Jennifer Lopez a vorbit, recent, despre copilăria pe care a avut-o. Se pare că relația lui JLO cu mama a fost una tensionată.

A făcut ce a trebuit să facă pentru a supraviețui a devenit și foarte dură. Te bătea grav. Mama era ceva la modul: ‘Dacă ai de gând să trăiești în casa asta, o să fii educat’. Ne-am certat rău într-o noapte și pur și simplu am plecat”, a dezvăluit JLO.

Filmul servește drept punct de plecare pentru a doua jumătate a vieții lui Lopez, care își prezintă evoluția ca femeie de origine hispanică, mamă și artistă, asumându-și tot ceea ce ține de cariera ei și folosindu-și vocea pentru binele general, potrivit B1 TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Aeroportul Otopeni – Haos, bătaie de joc, indiferență și multă așteptare

Încă o „performanță” marca Mîndrescu: de mai bine de o jumătate de an, plecarea, dar mai ales sosirea, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fost...