„Ne bucurăm că Bunul Dumnezeu ne îngăduie încă unul din neprețuitele miracole ale vieții!”. Soția principelui Nicolae are o veste specială

Soția principelui Nicolae, Alina-Maria de Roumanie, a dat de veste duminică, în ajun de Sfântul Nicolae, că este însărcinată cu al doilea copil, pe care îl va naște la primăvară, după ce inițial a adus pe lume o fetiță care a fost botezată în februarie 2021 la Catedrala din Curtea de Argeș.

În ajunul sărbătoririi Sfântului Nicolae, ocrotitorul copiilor, vă împărtășim bucuria că familia noastră va fi din nou binecuvântată. Cu multă emoție și fericire în suflet așteptăm al doilea copil al nostru, care va veni pe lume în primăvara anului 2022. Ne bucurăm că Bunul Dumnezeu, după Maria-Alexandra, ne îngăduie încă unul din neprețuitele miracole ale vieții!
Nihil sine Deo!” (Nimic fără Dumnezeu)
”, a transmis Alina-Maria de România, duminică, printr-un comunicat postat  pe Facebook

Vestea vine nu doar în ajun de Sfântul Nicolae, ci și la împlinirea a patru ani de la trecerea în neființă a Regelui Mihai I al României, bunicul principelui Nicolae și străbunicul Mariei-Alexandra și a pruncului ce urmează să se nască. 

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole