„Ne vedem noi”, o colaborare Smiley – Delia începută odată cu pandemia – VIDEO

Andrei Tiberiu Maria (Smiley) şi Delia Matache (Delia) au lansat astăzi melodia „Ne vedem noi”, o piesă-eveniment născută la începutul pandemiei de coronavirus.

„Ştiu că publicul ne cere de mult timp o piesă împreună, însă eu nu pot face colaborări decât atunci când simt că e piesa potrivită. Abia după ce am compus şi am înregistrat ‘Ne vedem noi’, am simţit că este o piesă pentru noi doi. Pur şi simplu, mood-ul piesei mi s-a părut potrivit cu stilul şi cu vocea Deliei. Aşa i s-a părut şi ei şi iată-ne lansând piesa”, explică Smiley.

Coonform Hahaha Production, piesa „Ne vedem noi” s-a născut la începutul pandemiei, într-o perioadă în care oamenii nu se puteau vedea unii cu alţii, când Smiley, abia întors din America, a decis să se autoizoleze în casa sa împreună cu o parte dintre colegii de la HaHaHa Production alături de care fusese plecat.

„Eram în mansarda mea, alături de Lucian Nagy şi de Şerban Cazan, fiecare dintre noi era departe de ai lui, de persoanele iubite, şi aşa a apărut «Ne vedem noi». În perioada aceea făceam multe live-uri pe Facebook şi pe YouTube şi chiar am cântat atunci, la cald, părţi din piesă oamenilor care erau pe recepţie. Abia după ce am terminat-o am simţit că îi lipseşte dimensiunea feminină, că este de fapt un dialog muzical între un «el» şi o «ea» şi iată că, după o altă perioadă de lucru, auziţi acum varianta ei finală, cu Delia”, a mai spus Smiley.

Delia a spus că o bucură mult colaborarea cu Smiley – „mereu creativ, fericit şi zâmbitor”.

„Sunt fericită că în sfârşit lansăm această piesă. Mă bucură mult colaborarea cu Smiley, prietenul pe care parcă îl ştiu de o viaţă. E neschimbat: mereu creativ, fericit şi zâmbitor. Această colaborare a venit de la sine. E o piesă care ne sensibilizează şi sperăm să ajungă cu căldură în sufletele tuturor”, a declarat Delia.

Co-producţie HaHaHa Production, Delia şi Cat Music, cu muzica semnată de Smiley, Lucian Nagy şi Şerban Cazan, cu versurile scrise de Smiley şi producţia muzicală semnată de Lucian Nagy şi Şerban Cazan, piesa „Ne vedem noi” vorbeşte despre revederea după o perioadă de schimbare.

„Expresia «Ne vedem noi» poate avea nenumărate sensuri şi poate fi spusă pe multe tonuri, aşa că lăsam ascultătorii să-şi descifreze mesajul în tonul potrivit lor şi poveştii pe care o trăieşte fiecare”, a încheiat Smiley.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...
INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...