Neamţ: O femeie din Caraş-Severin, accidentată mortal pe E85; bărbatul cu care mergea pe carosabil – rănit grav

Publicat: 04 sept. 2022, 10:00, de Ziarul Puterea, în ACTUALITATE , ? cititori
Neamţ: O femeie din Caraş-Severin, accidentată mortal pe E85; bărbatul cu care mergea pe carosabil - rănit grav

O femeie de 59 de ani, care mergea pe partea carosabilă a drumului european E85 alături de un bărbat în vârstă de 63 de ani, a fost accidentată mortal de o autoutilitară condusă de un şofer din Ucraina.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu, a declarat că accidentul s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2,30, în localitatea Nisiporeşti.

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un bărbat, de 65 de ani, cetăţean ucrainean, conducea o autoutilitară în localitatea Nisiporeşti, având direcţia de mers către Suceava, ar fi surprins şi accidentat, în condiţii ce vor fi stabilite în cursul cercetării penale, două persoane, cu vârste de 59, respectiv 61 de ani, din judeţul Caraş-Severin, care se deplasau, în calitate de pietoni, pe partea carosabilă. Din nefericire, în urma evenimentului rutier, a rezultat decesul femeii de 59 de ani şi rănirea bărbatului de 63 de ani”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.