Nebuni după lux: Cozi la magazinele Chanel, în Coreea de Sud

Sud-coreenii au format coadă la începtul săptămânii la magazinele Chanel, în urma unor zvonuri că luna viitoare vor fi majorate prețurile.

Potrivit The Korea Times, brandurile de lux, inclusiv Chanel, au ridicat de obicei prețurile puternic după astfel de zvonuri – iar mulți suspectează că ar fi una dintre tacticile lor de afaceri.Numărul de persoane aliniate în fata magazinului Chanel de la Lotte Department Store din centrul Seulului părea luni dimineață de două ori mai mare decât de obicei, conform Yonhap. Un angajat a spus că era o coadă suficient de mare care ar fi putut încercui clădirea.

Pe forumurile privind brandurile de lux erau numeroase postări

Zvonul a fost că prețurile produselor vor fi majorate cu până la 12% în iulie. Chanel nu a confirmat oficial că vor fi majorări, dar pe forumurile privind brandurile de lux erau numeroase postări despre asta. O persoană spunea, online, că asistentul ei de cumpărături din SUA i-a spus despre planul de creștere a prețurilor. Alții au răspuns prin comentarii că și ei au auzit de zvonurile astea.

Nu este prima dată când Chanel a crescut prețurile în ultimele luni. A crescut prețurile câtorva produse la începutul anului, iar anterior au mai fost majorări în mai și noiembrie 2020. În ciuda pandemiei și creșterilor de prețuri, Chanel Korea și-a văzut profitul operațional urcând cu 34%, anul trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...