Negocierile pentru Guvern: A fost închis capitolul Digitalizare

Europarlamentarul USR Cristian Ghinea afirmă că reprezentanţii USR PLUS, PNL şi UDMR care negociază sâmbătă programul de guvernare au închis capitolul Digitalizare.

„Grupul pentru programul de guvernare a închis capitolul Digitalizare. Pentru că secolul… XXI. USR PLUS, PNL şi UDMR la aceeaşi masă. Am stabilit cadrul de lucru, progresăm. Reformăm România”, spune Cristian Ghinea într-o postare pe pagina sa de Facebook.

În completare, pe acelaşi subiect, europarlamentarul PLUS Dragoş Pîslaru a scris pe pagina sa de facebook: „Fum alb pe primul capitol din Programul comun de Guvernare al coaliţiei USR PLUS-PNL-UDMR”.

Şi ce capitol fain pentru o revoluţie a bunei guvernări – capitolul legat de digitalizare!!! Suntem pe drumul cel bun pentru o Românie orientată spre viitor”, afirmă Pîslaru.

Discuţiile între reprezentanţii celor trei formaţiuni au început sâmbătă dimineaţa, după ora 9:00, pe trei paliere: program de guvernare, structura Guvernului şi structura majorităţii parlamentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cum vrea Olguța Vasilescu să găsească muncitori: Relocare, ca pe ...

Lipsa forței de muncă reprezintă o problemă cu care se confruntă de ani buni angajatorii din România. Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu,...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...