Nelu Iordache a fost audiat mai multe ore de procurori într-un dosar de insolvență din 2017 și plasat sub control judiciar

Omul de afaceri Nelu Iordache a fost audiat miercuri mai multe ore la DNA, într-un nou dosar, la ieşire el negând că ar fi dat mită sau că ar fi fost implicat în dosare de corupție. El a confirmat însă că a fost ridicat de procurori din avion.

Nelu Iordache a declarat după mai multe ore de audieri la DNA că este vorba despre un dosar din 2017, legat de insolvența unei companii din grupul Romstrade.

Iordache a refuzat să precizeze dacă a fost plasat sub control judiciar, dar conform surselor Puterea.ro a fost plasat sub control judiciar. Așteptăm și comunicarea oficială din partea DNA.

Nelu Iordache a fost preluat miercuri dimineață sub escortă de pe Aeroportul Otopeni. Conform StirileProtv.ro, Nelu Iordache se afla într-un avion aparținând companiei Ryanair, care urma să decoleze de pe aeroportul Otopeni cu destinația Roma, Italia. Căpitanul aeronavei a oprit zborul la cererea autorităților, anunțând că acesta are „o problemă ”cu actele. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...