Nelu Tătaru, acuzat că este autoritar și nu este prezent cu adevărat în viața județului Vaslui

Apropierea alegerilor pentru conducerea Organizaţiei judeţene a PNL Vaslui ridică temperatura politică din filială: consilierul judeţean Marius Arcăleanu (PNL), înscris în cursa pentru şefia grupării conduse de Nelu Tătaru, a lansat o serie de acuzații la adresa fostului minsitru al Sănătății.

Acesta îl acuză pe liderul PNL Vaslui că nu comunică cu membrii organizaţiei pe care o conduce, că este interesat doar de funcţii la nivel central şi că ar fi manipulat de anumite persoane care nu fac parte din partid.

Scopul nostru trebuie să fie să câştigăm la nivel judeţean, în sfârşit, alegerile locale din anul 2024 şi acest lucru nu poate fi făcut sub conducerea unei persoane care îşi concentrează activitatea pe a vâna funcţii la Bucureşti, în loc să se îngrijească de problemele vasluienilor. Eu locuiesc şi lucrez în Vaslui, sunt consilier judeţean pentru Vaslui şi muncesc pentru PNL Vaslui. Faptul că sunt conectat la toate evenimentele din teren şi comunic cu oamenii noştri mă califică să conduc spre reuşită Organizaţia Judeţeană PNL Vaslui.

Încă patru ani sub conducerea unei persoane care ia decizii în mod autoritar şi care nu este prezentă cu adevărat în viaţa judeţului nu ar face decât să condamne PNL Vaslui la irelevanţă. Pe scurt, ce îmi doresc să fac este să redau PNL Vaslui liberalilor adevăraţi şi să ofer o şansă reală organizaţiei PNL Vaslui de a conduce următoarea administraţie a judeţului„, a afirmat Marius Arcăleanu, conform Agerpres.

Piedici electorale de la colegul de partid

El a precizat că a fost „sabotat” în campania electorală de alegerile locale de anul trecut, când a candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, chiar de preşedintele Nelu Tătaru. Arcăleanu a menţionat, totodată, că fostul ministru al Sănătăţii încearcă prin diverse metode să reducă din credibilitatea membrilor puternici, cu potenţial, ai organizaţiei pe care o conduce, pentru a nu risca să piardă controlul dictatorial pe care îl deţine asupra filialei.

„În campania pe care am desfăşurat-o anul trecut pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, pot spune, fără îndoială, că am avut un adversar mai mare în Nelu Tătaru decât în domnul Buzatu. Cu frica de a nu ajunge eu pe acea funcţie, acesta s-a concentrat exclusiv pe a-mi pune piedici în campanie. Îmi era dificil să dau de el, nu îmi răspundea la mesaje, nu semna contractele referitoare la promovarea electorală.

Practic, Nelu Tătaru a făcut opusul a ceea ce ar trebui să facă un lider de organizaţie, iar rezultatul final a fost că ambiţia sa personală a împiedicat PNL Vaslui să dea preşedintele Consiliului Judeţean. Având în vedere distanţa foarte mică dintre mine şi domnul Buzatu, aş fi câştigat, cu siguranţă, cursa dacă nu aş fi fost sabotat”, a mai spus liberalul.

Preşedintele PNL Vaslui, Nelu Tătaru, a declarat, pentru Agerpres, că nu doreşte să comenteze acuzaţiile care îi sunt aduse de colegul său de partid.

Alegerile pentru desemnarea preşedintelui Organizaţiei judeţene a PNL Vaslui sunt programate pentru data de 2 iulie.

Marius Arcăleanu a candidat, duminică, pentru postul de preşedinte al Organizaţiei municipale a PNL Vaslui şi a pierdut cu 98 de voturi în faţa contracandidatului său, deputatul Tudor Polak, acesta având 112 voturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...