Nelu Tătaru, mesaj ferm către români: De sărbători nu mergeți la petreceri! Efectele le vom simți după

Urmează sărbătorile de iarnă, care vor avea loc în condiții speciale anul acesta din cauza pandemiei de coronavirus. Ministrul interimar al Sănătății, Nelu Tătaru, a transmis un mesaj către români, avertizându-i ferm să respecte măsurile de restricție impuse de autorități.

 „Sa păstrăm aceleași precauții. La începutul acestei pandemii spuneam că acest an va fi diferit. Nu vom avea sărbători pascale la fel, nu vom avea Rusalii, nu vom avea acelasi vacante, nu vom avea acelasi ore de scoala. La fel spun: nu vom avea acelasi Craciun. Nu vom avea acelasi sfarsit de an. Precautiile raman aceleasi. De noi depinde cum vor fi si sarbatorile si ce va fi dupa sarbatori”, a declarat Tătaru într-un interviu pentru Realitatea PLUS.

Întrebat cum trebuie să procedeze românii de sărbători, Tătaru spune să petrecem în grup restrâns, doar cu cei cu care am stat în această perioadă împreună.

„Este acel moment in care trebuie sa fim între noi, la domiciliu, nemergând la acele petreceri pe care una -că nu sunt legal organizate , în al doilea rând nici nu sunt indicate intâlniri cu persoane pe care nu le-am mai văzut în aceasta perioadă”, mai spune Tătaru.

Ministrul a mai spus că restricțiile nu vor fi ridicate. „În momentul în care evaluăm sau vizualizăm respectarea acestor restricții trebuie intensificat, dar efectele le vom vedea după sărbătorile de iarnă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole