NEPI Rockcastle amenajează spații de vaccinare în 4 mall-uri din țară

NEPI Rockcastle,  cel mai mare proprietar de centre comerciale din România, amenajează 4 noi spații de vaccinare, două de tip drive-thru ce vor fi operaționale în parcările centrelor comerciale Shopping City Timișoara și Shopping City Râmnicu Vâlcea, dar și două spații, special amenajate în incinta City Park Mall Constanța și Shopping City Satu Mare.

Spațiile alocate sunt oferite cu titlu gratuit către administrația locală, respectiv DSP, pentru implementarea procesului de vaccinare a populației din județele Timiș, Vâlcea, Satu-Mare și Constanța. În continuarea inițiativei lansate, cu succes, la Shopping City Sibiu, în februarie, prin amenajarea unui centru de vaccinare în incinta centrului comercial și după deschiderea primului centru de vaccinare drive-thru din țară la Deva, în aprilie, aceasta acțiune răspunde, în continuare, demersului de a susține autoritățile și sectorul medical în această perioadă în care sănătatea tuturor este prioritară.

Începând de pe 7 mai, în intervalul orar 08-20:00. persoanele din județul Timiș care doresc să se vaccineze, o pot face în cadrul parcării centrului comercial Shopping City Timișoara, unde, cu sprijinul Primăriei locale va deveni operațional primul centru de vaccinare tip drive-thru din oraș. La nivelul centrului de vaccinare sunt prevăzute patru fluxuri de vaccinare, fără programare, direct din mașină.

Satu Mare, Vâlcea și Constanța

La Shopping City Satu Mare, acțiunea de vaccinare se va desfășura în parcarea centrului comercial, prin intermediul a 4 fluxuri de vaccinare pietonale, pe durata a trei zile, începând de vineri, 7 mai, ora 14:00, până duminică, 9 mai, ora 20:00.

La Shopping City Râmnicu Vâlcea, centrul de vaccinare va fi deschis în parcarea centrului comercial, în zilele de 8 și 9 mai, interval orar 10:00 – 18:00, fiind primul punct de vaccinare drive-thru din județ.

Pe de altă parte, la City Park Mall Constanța va fi deschis timp de două weekend-uri, 14-16 mai și 4-6 iunie, un centru de vaccinare în incinta mall-ului. Spațiul dedicat din piațeta principală va fi special amenajat și delimitat de restul spațiilor de retail, accesibile publicului larg.

Toate spațiile de vaccinare amenajate în colaborare cu NEPI Rockcastle vor dispune de doze de vaccin Pfizer-BioNTech.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...