Nepot acuzat că a vrut să încaseze pensia unchiului mort

Poliția din Irlanda anchetează un caz mai puțin obișnuit. Un bărbat de 40 de ani, Declan Haughney, și-a dus unchiul mort, Peadar Doyle, în vârstă de 66 de ani, la oficiul poștal din County Carlow, de care aparținea, ca… să-și ridice pensia.

În primă fază, nepotul ar fi încercat să ridice singur banii, dar funcționarii de la poștă au refuzat, spunând că trebuie să se prezinte personal pensionarul în cauză. Fapt pentru care, Declan Haughney a apelat la ajutorul a doi prieteni, care să-l ajute să transporte cadavrul la oficiul poștal, dar și să-l susțină în picioare, astfel încât să-l vadă funcționarii și să-i dea banii de pensie.

Planul părea bun și puteau să încaseze drepturile bănești ale mortului. Numai că, văzând scena, cum trei bărbați îl sprijină pe al patrulea, funcționarul de la ghișeu a devenit suspicios și a întrebat dacă domnul respectiv se simte rău.

Ceilalți, speriați, au spus că tocmai făcuse un atac de cord și au lăsat corpul jos. Sigur că au fost alertate autoritățile, care au început investigațiile. Din cercetările poliției nu reiese că nepotul și-ar fi ucis unchiul. Cel mai probabil, acesta ar fi decedat din motive naturale.

Însă, a încercat să-și însușească pensia lui. Declan Haughney susține că nu și-a dat seama că unchiul nu mai era în viață. Poliția, care are datele rezultate în urma autopsiei, cercetează toate circumstanțele cazului, unul cel puțin bizar pentru toată comunitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...